Popkoor SVP in kerstsferen

Popkoor SVP is komend weekeinde in kerstsferen. Op zondagmiddag 18 december as organiseert het popkoor een kerstconcert. Helaas zijn hiervoor geen kaarten meer beschikbaar, het is uitverkocht.

Wel kunt u op zaterdagavond 17 december as meedoen met een kerstwandeling in de prachtige omgeving van Heino. Tijdens deze wandeling kunt u luisteren naar verschillende optredens, onder andere van popkoor SVP. Deze kerstwandeling wordt georganiseerd door Muziekvereniging Ons Genoegen Heino en loopt grotendeels over landgoed ’t Rozendael. Een deel van het landgoed is speciaal voor deze avond toegankelijk, denk aan de tuin van landhuis ’t Rozendael. Onderweg luisteren wandelaars naar sfeervolle livemuziek. Naast popkoor SVP en verschillende orkesten van Ons Genoegen doen Swinkling Stars en de Alpenhoorns spelers mee.

U kunt starten tussen 17.00 en 18.00 uur bij ’t Nijenhuis 18 (Wijhe/Heino). Bij start- en eindpunt is, in een sfeervolle omgeving, een hapje en drankje te koop. Rond 19.30 uur sluit Ons Genoegen hier af met een concert.

U kunt kiezen uit twee wandelingen, één van ongeveer een half uur, de andere wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De route is sfeervol door de vele waxinelichtjes. De wandeling gaat grotendeels over onverharde paden en door weilanden. We raden goede wandelschoenen aan.

Wij vragen iedereen zo veel mogelijk op de fiets te komen. Mocht dit niet lukken, dan zijn er enkele parkeerplekken beschikbaar bij kasteel ’t Nijenhuis. Voor deelname wordt een bijdrage van € 1,00 per persoon gevraagd. Een deel van de opbrengst is voor stichting Hoopheggen. Deze stichting stimuleert de biodiversiteit in Overijssel. Het andere deel van de opbrengst wordt gebruikt om de kosten te dekken.

Geef een antwoord