Over ons

Over ons

Popkoor SVP

Popkoor SVP

Zingen vanuit je hart

Iedereen heeft het wel eens gedaan, meezingen met een mooi nummer. Of je nu naar het Songfestival kijkt, via Spotify een liedje hoort in de auto of tijdens een concert van je favoriete band. Waarom je meezingt? Omdat je wordt geraakt door de schoonheid van het nummer en/of omdat je merkt dat het vol passie wordt gezongen.

Bij Popkoor SVP (Salland Vocal Pop) Heino proberen we beide te combineren. We zingen graag vanuit ons hart, dus kiezen we alleen voor songs die we zelf mooi vinden en het juiste gevoel oproepen. Dat doen we al weer vanaf 2008. Zowel tijdens de repetities (elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur) als tijdens de live optredens en dit allemaal onder de bezielende muzikale leiding van Willem Jan van Asselt.

De mensen van Popkoor SVP

Willem Jan van Asselt
Willem Jan is al sinds 2012 onze dirigent.

Willem Jan van Asselt

dirigent
Joke Zwaal
Joke is lid sinds de eerste repetitie in 2007. Ze is bestuurslid en zit namens het bestuur in de koorcommissie, vooral voor artistieke zaken.
Wil je haar mailen?
joke.zwaal@concepts.nl

Joke Zwaal

alt
Herman Wallink
Herman is voorzitter van Popkoor SVP en al lid sinds... ja dat is een raadsel. Hij denkt zelf vanaf 2011. Wij geloven hem wel.
Wil je hem mailen?
hwallink@gmail.com

Herman Wallink

bas
Gerrit Teune
Gerrit is lid sinds oktober 2011 en zit sinds 2019 met veel enthousiasme in het bestuur.
Wil je Gerrit mailen?
g.teune.g.bosma@gmail.com

Gerrit Teune

bas
Elly Kik
Elly waakt over de centen. Zij is sinds 2018 penningmeester van Popkoor SVP.
Wil je Elly mailen?
ellykik50@gmail.com

Elly Kik

alt
Sietske Schrijver
Sietske is lid van Popkoor SVP sinds de allereerste repetitie in 2007. Ze zat heel lang in de Commissie Organisatorische Zaken en is sinds 2018 secretaris binnen het bestuur.
Wil je Sietske mailen?
secretaris@popkoorsvpheino.nl

Sietske Schrijver

mezzo