Een unieke muzikale high tea SVP!

Update: alle kaarten zijn inmiddels verkocht!

Op zondagmiddag 24 maart 2024 verzorgt Popkoor SVP een unieke middag met een mix van een concert en een High Tea. Dit vindt plaats in Theater Podium Heino (Canadastraat 6). Het programma begint om 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.30 uur.

Wat maakt deze middag zo bijzonder? Naast de prachtige klanken van het popkoor kunt u genieten van een kopje thee of koffie met een keur aan zoete en hartige High Tea hapjes. Uiteraard kunt u ook een glas wijn, bier of fris bestellen. We zijn heel blij met de samenwerking met Buuffies Heino (Marktplaats 4). Zij verzorgen de High Tea.

Het popkoor heeft een gevarieerde setlist samengesteld. U kunt luisteren naar bestaande, maar ook naar nieuwe nummers. Dit allemaal onder de bezielende leiding van dirigente Barbara Lok. Mark Hidding begeleidt het koor op piano.

De entree bedraagt € 22,50, Daarvoor krijgt u thee, koffie, diverse High Tea gerechtjes en een mooi concert. Andere drankjes (wijn, bier en fris) zijn tegen betaling te verkrijgen.

De verkoop start op vrijdag 1 maart as bij de Smulbaai (Canadastraat 16) in Heino. Er is plaats voor 80 mensen, dus wees er snel bij!

Geef een reactie