Benefietconcert “iedereen warme voeten”

Popkoor SVP doet op zondagmiddag 5 februari 2023 mee aan het benefietconcert “iedereen warme voeten” in Raalte Bij Lampe. De opbrengst is bestemd voor gezinnen welke door de enorm gestegen energiekosten, buiten hun schuld, in de problemen zijn gekomen.

Zoals we allemaal weten zijn de energiekosten enorm gestegen en zijn de dagelijkse boodschappen veel duurder geworden. Ook in de gemeente Raalte komen diverse gezinnen door de gestegen energiekosten en de inflatie in de financiële problemen. De gemeente Raalte en Humanitas hebben een goed beeld om welke gezinnen het gaat. In overleg met de gemeente en verschillende instanties gaat de opbrengst van het benefietconcert via Humanitas naar de betreffende gezinnen.

Tien koren en een drumband nemen op zondagmiddag 5 februari tussen 13.00 en 18.15 uur belangeloos mee om tijdens een gezellige middag een mooi bedrag op te halen voor de gezinnen in de problemen. Zalencomplex Bij Lampe in Raalte heeft 2 grote zalen gratis beschikbaar gesteld. De entree is € 10,00.

De deelnemers zijn: de Stuwzangers, Roalter Jongs, Eigen Wiese, Popkoor Puur, Germania, Popkoor Pop Up, de Pompedoers, Stroatkjals, Drumband Cecilia en Popkoor SVP.

Tot zondagmiddag 5 februari in Raalte bij Lampe !

Geef een antwoord