Uitmarkt Heino 2023 – Start voorverkoop jubileumconcert – workshop djembé

Op zaterdag 16 september as vindt in Heino de eerste Uitmarkt plaats. Een belangrijke dag voor Popkoor SVP! Dan start namelijk de officiële voorverkoop voor ons jubileumconcert! Dit concert vindt plaats op zondagmiddag 19 november 2023 15.30 uur in het HOFtheater. Elders op deze site vindt u meer informatie over dit jubileumconcert. Een kaart in de voorverkoop kost € 12,50, kinderen tot en met de basisschool betalen € 5. Komt u ook naar onze kraam op het 14-april plein?

Ook kunt u zich tijdens de Uitmarkt inschrijven voor de workshop djembé. Joop Gooij van Rambakkie uit Raalte gaat deze workshop geven op zondagmorgen 19 november van 10.00 – 11.00 uur in het HOFtheater. De deelnemers gaan twee nummers van het koor begeleiden tijdens het concert, Africa van Toto en Circle of Life. De kosten zijn slechts € 15,00 per deelnemer voor een workshop van 60 minuten plus het concert. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar. Heb je belangstelling en ben je 16 jaar of ouder, geef je dan zo snel mogelijk op. Dit kan ook via joke.zwaal@concepts.nl

De uitmarkt staat in het teken van kunst, cultuur, gemeenschap en samenwerking. In de Maalderije, Het Dorpshuus, het Kerkhuus en de Nicolaaskerk zijn diverse activiteiten. het 14-april plein wordt tot leven gebracht met een variëteit aan kraampjes, kunst en een levend standbeeld.

Geef een reactie