Jubileumconcert Popkoor SVP – voorverkoop

Dit jaar bestaat Popkoor SVP 15 jaar. Geen gebruikelijk jubileum om te vieren misschien, maar in 2020, toen het koor 12,5 jaar bestond, maakte Corona alle festiviteiten onmogelijk. Vandaar dat we de eerste de beste kans aangrijpen om een jubileumconcert te geven. Het draagt de toepasselijke titel ‘Even terugkijken SVP!’ en vindt plaats op zondagmiddag 19 november 2023 om 15.30 uur in het HOFtheater.

De officiële voorverkoop start op zaterdag 16 september as tijdens de Uitmarkt Heino. U vindt ons in een marktkraam op het 14-april plein. In de voorverkoop kost een toegangskaart € 12,50, voor kinderen tot en met de basisschool € 5,00. Vanaf maandag 18 september zijn de kaarten ook te koop bij de Smulbaai in Heino en Annie Schulten in Raalte. Verder kunnen kaarten besteld worden bij Paulien Boxebeld, boxebeldvermeulen@hetnet.nl

Het koor is van plan het publiek tijdens het concert op het puntje van de stoel te houden door veel verrassingen in te bouwen in het programma. Voor een aantal gastoptredens worden workshops georganiseerd en gezamenlijke repetities gehouden. Ook gaat het koor in het kader van het 15-jarig bestaan kosteloos optreden in verzorgingshuizen binnen de gemeente. Het programma was voor de gemeente Raalte aanleiding om een financiële bijdrage te leveren aan het concert.

Zien wij jullie ook op zondagmiddag 19 november 15.30 uur in het Hoftheater?

Geef een reactie