Rode woensdag

Woensdag 25 oktober = de RODE WOENSDAG van HEINO
Je wandelt mee met de Sallandse Wandel 4 Daagse (SW4D) en bezoekt dan het altijd zo GROENE winkelhart van Heino tijdens de RODE WOENSDAG op 25 oktober a.s.

Eens in het jaar kleurt het HART van Heino ROOD en dan is het weer tijd voor de RODE WOENSDAG van HEINO. Dit jaar extra speciaal tijdens de 10e SW4D met een record aantal deelnemers uit binnen en buitenland! Ook voor alle Heinoërs is het de moeite waard om mee te doen of om te komen kijken wanneer de wandelaars ons mooie DORPSHART zo tegen 11.00 uur binnenkomen wandelen. Jullie onthaal kan niet gemist worden! Het is door de inzet van van verschillende organisaties en personen, die de handen ineen hebben geslagen, weer mogelijk gemaakt om de de Dorpskern van reuring te voorzien. Als vanouds is dat de Heinose Winkeliers Vereniging, Popkoor SVP, het DORPSHUUS en de Horeca. Ook hebben een aantal personen een financiële bijdrage toegezegd om het e.e.a. mogelijk te maken.

Wat kunnen jullie verwachten:
Het HART van HEINO kleurt ROOD, de alom bekende RODE lopers liggen voor de wandelaars uit. Ook staat de RODE triompf Boog weer voor hen gereed en is de route in de bebouwdekom met RODE ballonnen aangegeven. Maar dat is nog niet alles, want RODE sky tubes zullen jullie op het feestje opmerkzaam maken.

 

Ook dit jaar weer een unieke samenwerking met:

 sw4d

Dorpshuus Heino MFA Heino
Dorpshuus Heino MFA Heino

Naamloos Roelofs van-der-most