Popkoor SVP wint in Steenwijk

SVP kampioen

Popkoor SVP winnaar van de festivaldivisie op het korenfestival in Steenwijk. Dat was nog eens een leuke verrassing in februari van dit jaar!

Natuurlijk wisten we wel dat een jury ons ging beoordelen, maar we hielden nergens rekening mee. We wilden gewoon eens horen hoever we zijn als koor, want we zingen wel voor ons plezier, maar willen ook graag beter worden. Mooie kans om te horen of dat ook een beetje lukt. En misschien hadden ze tips?

Het commentaar van de jury was lovend. ‘Enorm van jullie genoten! Mooie mix van aanstekelijk en ingetogen.’ ‘Hele fijne performance, prachtige podiumpresence en mooie koorklank.’Toen we dit hoorden, gingen we helemaal uit ons dak. Wat een mooie beloning voor al die inspanningen!

Het winnen van de festivaldivisie betekent dat we volgend jaar mee mogen doen in de kampioensdivisie. Maar daar denken we nog even over na. Muziek maken en competitie gaan niet zo goed samen, vinden wij. Aan de andere kant zet het wel een stip op de horizon en houdt het ons scherp. We willen nog graag verder groeien. Dus wie weet.