Grote clubactie 2024

Vanaf zaterdag 21 september as start de grote Clubactie 2024. Ook wij doen dit jaar mee. De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Het is een organisatie zonder winstoogmerk.
Een lot kost € 3 per stuk. Hiervan gaat € 2,40 naar onze clubkas. Met het kopen van een lot ondersteunt u niet alleen onze vereniging, maar kunt u zelf ook mooie prijzen winnen! De trekking is op dinsdag 19 november 2024.

Popkoor SVP is een kleine vereniging met 45 leden, maar we willen wel graag veel mensen een fijne muzikale middag of avond geven. We hebben allerlei ideeën voor originele concerten, zoals een High Tea of een Snertconcert. Het organiseren van concerten kost veel geld, denk aan zaalhuur en het aanschaffen van arrangementen. En bovendien willen we graag de toegangsprijs zo laag mogelijk houden, zodat iedereen van onze concerten kan genieten. Ook hebben we op dit moment spullen nodig om onze opslagruimte in te richten.

U kunt vanaf zaterdag 21 september een lot kopen bij één van onze leden of via htttp://lot.clubactie.nl/lot/popkoor-svp/martijn-o/6445151

Geef een reactie