Popkoor SVP gaat weer van start!

Anderhalf jaar konden we alleen maar zingen onder de douche of tijdens de afwas. In ons eentje. Op flinke afstand van onze huisgenoten. Koorzingen? Wat was dat?

Er waren zeker heel mooie initiatieven om digitaal te zingen. Programma’s als ZOOM en Teams, die we soms haatten, maar waar we ook blij mee waren. Zo kon er in ieder geval nog iets en bleef het zo waardevolle contact in stand.

Zingen bij je gastvrije voorzitter in de achtertuin, dat kon ook. Heel voorzichtig en bij goed weer. Op flinke afstand uit elkaar, dus wel je oren spitsen.

Maar er gaat natuurlijk helemaal niets boven samen zingen. Zo samen, dat je elkaar ook echt hoort. Dat je samen een koorklank kunt maken waar je kippenvel van krijgt.

En gelukkig kan dat binnenkort weer! Want Popkoor SVP maakt een nieuwe start met volop nieuwe inspiratie!
Met een nieuwe enthousiaste dirigente: Barbara Lok.
En in een spiksplinternieuwe repetitieruimte: ’t Kerkhuus in Heino.

En wat hebben we er zin in! Begin september is het zover. Dan is onze eerste repetitie, eerst in een alternatieve ruimte, maar vanaf eind september in het mooie en nieuwe, goed geventileerde Kerkhuus.

Heb jij ook zin om mee te doen? We hebben zeker nog plekken voor sopranen en tenoren, en beperkte ruimte bij alten, mezzi en bassen.

Bel even met onze Sietske Schrijver (mobiel: 06 10 74 23 46) als je eerst een keertje wilt kijken. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te zingen.

Dit nieuwe seizoen voelt echt als een nieuw begin. Als er één moment is om aan te haken, dan is het nu wel. Er staan al mensen te trappelen. Wij verheugen ons op hun komst. En op die van jou!

Meld je aan!

Geef een antwoord