Christmas Surprise Party 2019

Sietske Schrijver

Christmas Surprise Party 2019

De Christmas Surprise Party van vorig jaar december was echt een verrassingsconcert voor iedereen die erbij was.

Stel je voor: een sfeervol dorpsplein aangekleed met nostalgische lantaarnpalen en versierde kerstbomen vol lampjes. In het midden een groot terras met talloze zitjes. Drankjes bestellen aan een bar, of, nog makkelijker, gewoon laten brengen. En ondertussen gevarieerde muziek van alle kanten. Van Ons Genoegen, de Pompedoers en Popkoor SVP, dus voor elk wat wils.

Het publiek was erg enthousiast. Zo enthousiast, dat er dit jaar weer zo’n Party komt. Alleen onder een andere naam, want de verrassing is nu natuurlijk weg. Dat dorpsplein komt er namelijk gewoon weer en ook doen de Pompedoers, Ons Genoegen en SVP weer mee. Dat is ons goed bevallen.

Wat er wel nieuw is?

Nou ja, de naam dus, maar die houden we nog heel even voor ons. Want daaruit kun je wel een beetje afleiden wat er op stapel staat en die plannen zijn nog niet helemaal rond.

Wat wel rond is, is de steun van de gemeente Raalte. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, want dat maakt dit concert mede mogelijk.

Schrijf de datum vast in je agenda als je zin hebt om te komen: zaterdag 14 december! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en wij weten het zeker: het wordt weer verrassend leuk!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kerstconcertheino.nl