Bende van Beuving

Oehtjes en aahtjes

Eigenlijk zagen we het in december niet zo zitten, dat optreden met de Bende van Beuving. We mochten voornamelijk oehtjes en aahtjes zingen, op een enkel eigen nummer na. Bijna had een aantal leden afgehaakt, maar wie a zegt moet ook b zeggen, dus we spraken af massaal mee te doen. Geen uitzonderingen.

Gelukkig maar! Want op 11 maart kwam Ernest Beuving voor een repetitie naar Heino en plotseling sloeg iedereen om als een blad aan de boom. Wat een lol hadden we! Wat een humor had die man! En wat waren die liedjes eigenlijk leuk!

Op 23 maart was het optreden in het HOFtheater. Het hele koor was aanwezig, zelfs als mensen griep hadden kwamen ze nog.

We hebben genoten en slap gelegen van de lach. Genoten van de steengoeie begeleidingsband met die fantastische drummer. En gelachen om Ernest Beuving die de meest onverwachte typetjes heel overtuigend nadeed.

Sommige koorleden wilden wel als een soort groupie achter hem aan reizen om op elk optreden te zingen. Dat leek ons nou ook weer wat overdreven…

Geef een antwoord