Rode woensdag tijdens Salland wandel4daagse

Rode Woensdag in Heino tijdens vierdaagse

Na al een fiks aantal kilometers te hebben gewandeld word u op 15 oktober in Heino onthaald door Mister Rood en z’n SVP team. De locatie inspectie heeft plaatsgevonden en de plannen staan strak in de steigers! Rood heeft de wandelkrant in alle rust kunnen bestuderen en laat speciaal voor u de alom bekende rode loper uitleggen. Ook is er weer plaats voor de rode ontvangst boog. Om de route in het dorp nog meer te accentueren is deze van kleurrijke vlaggetjes voorzien. Mister Rood wil u graag attenderen op het volgende: Hij zal de wandelaars, die zich voor de Rode Woensdag het rood hebben gestoken, een momentje rust gunnen in een Rode draaistoel om zich dan te laten fotograferen door Joost Pieterse, fotograaf voor NuHeino.nl.

“Uit al de gemaakte foto’s zal de rode wandelaar(ster) of groep van Heino worden gekozen! Een eretitel van formaat! Als klap op de vuurpijl is het ook mogelijk om deze mooie rode draaistoel van Seine Wonen (ter waarde van € 875,00) per inschrijving aan te kopen en zeg nou zelf wie zou zo’n mooi aandenken aan de Rode Woensdag in Heino niet willen hebben. Ook andere belangstellenden kunnen per inschrijving een bod uitbrengen op deze prachtige rode draaistoel, een juweeltje in uw woonkamer. Kom dan naar “Oortwijn” en deponeer een briefje met naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk het bedrag in de daarvoor bestemde bus!”, zo laat de organisatie weten.

“Uit de opbrengst van deze verkoop zal een deel beschikbaar worden gesteld aan het goede doel waar ons koorlid Paulien Boxebeld zich voor gaat inzetten. Zij gaat in maart 2015 fietsen in Vietnam met Plan Nederland voor het project dat heet Cycle4Girls. Hiermee gaat onderwijs bekostigd worden voor meisjes in Vietnam, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als koor willen wij Paulien hier graag in ondersteunen, u doet toch ook met ons mee? De Heinose winkeliers vereniging (HWV), Oortwijn, SW4D en popkoor SVP, hoopt hiermee weer een prachtig wandelevenement neer te kunnen zetten met oog en oor voor de samenleving om ons heen!” Muzikaal zal dit evenement als vanouds weer worden ondersteund door de Pompedoers uit Heino. Zij brengen in Restaurant “Oortwijn” weer hun gehele repertoire ten gehore. Als u dan even de tijd neemt om dit aan te horen, dan kunt u gebruik maken van de service en klantvriendelijkheid die “Oortwijn” u kan bieden. Ook niet deelnemers aan de SW4D zijn natuurlijk van harte welkom!”, aldus het koor.

Er is een toiletgelegenheid bij de ingang en de uitgang, een overheerlijk soepje met zoute stengels of een broodje gezond, koffie/thee/limonade en EHBO aanwezig voor behandeling van die vervelende blaren. Als extra bieden een aantal leden van het koor u een gratis stoelmassage aan. Maar een vrijwillige bijdrage voor het koor SVP is natuurlijk altijd welkom. Graag ontmoeten wij u op de Rode Woensdag in Heino!”